Voorbereiding seizoen 20-21

/uploads/Kalender%20kernbeker%202021.pdf 

Beste kernvrienden

We zitten in de fase van de versoepelingen bij de overheid en dus kunnen wij als mini-is-maxi uiteraard niet achterblijven.

Een kleine 70 ploegen zijn reeds in orde met hun administratie en daar zijn wij hen zeer dankbaar voor!
Daarom voegen wij reeds 25 euro toe aan de waarborg wanneer uw ploeg in orde is!

Zo start u seizoen 20-21 niet met 500 euro waarborg maar met 525 euro op de teller.

Indien uw ploeg nog niet in orde is zijn we zelfs zo flexibel om deze extra gift ook nog te geven en dit tot en met 15 juni! Ondanks dat de gevraagde datum 15 mei was ....

Zorg er dus zo snel mogelijk voor dat je ploeg digitaal is ingeschreven op E-Kick Off, de intentieverklaring met de drie verantwoordelijken en kalenderwensen zijn verzonden naar kern-sgw@mini-is-maxi.be én de waarborg van 500 euro is overgemaakt.

Opgelet! (ex)ploegen die hun eindafrekeningen niet betalen kunnen geweigerd worden bij Voetbal Vlaanderen bij inschrijving in een andere ploeg. Spelers en ploegen kunnen dus geweigerd worden

Wij kunnen pas starten aan de kalenderopmaak wanneer alle ploegen digitaal zijn ingeschreven. De intentieverklaring is zeer belangrijk voor de mailinglijst seizoen 20-21!

Ons opperhoofd Karel zal al zeker tot 1 juli buiten strijd zijn wegens een zware operatie. In tussentijd mag u uiteraard wel blijven mailen naar kern-sgw@mini-is-maxi.be met vragen of dergelijke. Mini is maxi blijft ten aller tijde ter uwer beschikking!

De sporthal blijft, op bevel van de gemeente, gesloten uit veiligheid voor de schoolgaande kinderen die er overdag lessen lichamelijke opvoeding krijgen. Wie echter wel graag wil sporten, en dit mits de 1,5 m afstand kan, mag gerust uitwijken naar sporthal De Molenberg in De Klinge.

Jeugdspelers voor alle leeftijden zijn nog steeds welkom bij Mini Sint-Gillis-Waas. ( u11 t.e.m. u17)

Dit seizoen zal er zelfs in onze kern een ploegje doorstromen vanuit mini Sint-Gillis-Waas en er zullen zelfs enkele onze Nationale ploegen komen versterken. Mini is en blijft dus maxi in groot Sint-Gillis-Waas!

We sluiten deze mailing af met alweer een positieve noot want ondanks het coronavirus gaat ook dit seizoen ons ploegenaantal omhoog, al is er nog ruimte voor 1 a 2 ploegen.  

Onder voorbehoud van het Covid-beestje starten wij terug op begin augustus.

Hopelijk zien wij jullie dan allen gezond en wel terug! Wij kijken er alvast enorm naar uit!

Sportieve groeten

Mini Is Maxi

 

Karel en Hans